food function and safety

ニュース

2014/09/29 研究室ゼミ(18)

今日は、4名の4年生が卒論テーマに関連した英語文献を紹介してくれました。

Taste-masking effect of physical and organoleptic methods on peppermint-scented orally disintegrating tablet of famotidine(ファモチジンのペパーミント芳香口腔内崩壊錠におよぼす物理的・官能的方法による味マスキング効果)という文献を紹介してくれました。

Mechanism of the protective effect of intraperitoneally administered agonists forformyl peptide recepteor against chemotherapy-induced alopecia(化学療法誘発性脱毛症に対するホルミルペプチド受容体の腹腔内投与アゴニストの保護効果)という文献を紹介してくれました。

Casein-derived tripeptide improves Angiotensin- and bradykinin-induced rat mesenteric artery relaxation (カゼイン由来のトリペプチドはアンジオテンシンとブラジキニンが誘導するラット腸間膜動脈の弛緩を亢進する)という文献を紹介してくれました。

Solid-phase microextraction of volatile compounds from the chopped leaves of three species of Eucalyptus(ユーカリ葉に含まれる揮発性化合物の固相マイクロ抽出)という文献を紹介してくれました。

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